Δεν υπάρχουν ακόμη φωτογραφίες ανεβασμένες από χρήστες γι'αυτή την επιχείρηση
Στα τέλη της δεκαετίας του ‘20, ο προπάππος του Αντώνη Κόγια έψηνε ψωμιά και φαγητά σε ξυλόφουρνο στο Σέλι, ένα ορεινό χωριό 20 χλμ. από τη Βέροια. Αργότερα κατέβηκε στην πόλη της Βέροιας στην οδό Αγ. Γεωργίου όπου συνέχισε την επιχείρηση ο γιος του Αντώνης, έπειτα ο Δημήτρης Κόγιας (πρόεδρος του Σωματείου Αρτοποιών Βέροιας) και τώρα ο νεαρός Αντώνης με την αδερφή του Μαρία, με ένα δεύτερο κατάστημα. Ο νέος αυτός προσεγμένος χώρος ξεκίνησε δυναμικά τη λειτουργία του τον περασμένο Οκτώβριο στην οδό Βενιζέλου, στο κέντρο της πόλης, ενώ από το 2009 επαναλειτουργεί και το πρατήριο/ζαχαροπλαστείο στο Σέλι.
Το νέο μας κατάστημα είναι μέσα στην αγορά, στα εμπορικά καταστήματα και τις δημόσιες υπηρεσίες. Από τις πρώτες πρωινές ώρες υπάρχει μεγάλη επισκεψιμότητα. Ο νέος φούρνος διατηρεί όλα τα στοιχεία εκείνα που έκαναν το όνομα «Κόγιας» ταυτόσημο με την ποιότητα και την άριστη εξυπηρέτηση όλα αυτά τα χρόνια. Την ευθύνη για τη διαρρύθμιση του χώρου πώλησης τόσο του εν λόγω καταστήματος όσο και αυτού στο Σέλι, ανέλαβε ο διακοσμητής Κωνσταντίνος Μπίκας. Το στυλ ακολουθεί μια ρετρό φιλοσοφία, με όμορφες λεπτομέρειες συνδυάζοντας πέτρα, ξύλο και σίδερο. «Η βασική μας φιλοσοφία ήταν να αναδείξουμε κάποια από τα προϊόντα μας που έχουν ιδιαίτερη ζήτηση, όπως: την ποικιλία των ψωμιών, τα κουλουράκια, τα είδη για το πρωινό (τυρόπιτες κ.λπ.) και τις παραδοσιακές συνταγές που τις φτιάχνει η γιαγιά Μαρίκα εδώ και πολλά χρόνια.
Κατηγορίες
Υπηρεσίες / Χώροι
Παρακαλώ περιμένετε να συνδεθείτε.